دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵

یک فعال بازار موبایل :

سوء استفاده از قطعات گوشی‌های مسروقه با تغییر IMEI

تلفن همراه

جمعه ۲۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳:۰۰


یک فعال بازار موبایل گفت: اگر تغییر شماره سریال (IMEI) گوشی امکان پذیر باشد، سرانجام اغلب گوشی‌های مسروقه اوراق شدن است و تعمیرکاران متخلف از قطعات این گوشی‌ها استفاده می‌کنند.

وایمکس نیوز - علیرضا صمیمی درباره سرنوشت گوشی هایی که به سرقت می روند، اظهارداشت: شماره سریال (IMEI) گوشی‌های به سرقت رفته به درخواست صاحب گوشی در لیست سیاه اپراتور موبایل قرار می‌گیرد و اگر سیم کارتی داخل گوشی انداخته و گوشی روشن شود، گوشی در شبکه قابل ردیابی خواهد بود.

این فعال بازار گوشی موبایل گفت: با علم به این موضوع سارقان حرفه ای و اغلب سارقان شخصاً از گوشی مسروقه استفاده نمی‌کنند یا گوشی را به طوری که قابل پیگیری باشد نمی‌فروشند.

وی گفت: درباره برخی گوشی‌های اندرویدی امکان آنلاک کردن (بازکردن قفل نرم افزاری و سخت افزاری گوشی) و تغییر شماره سریال گوشی وجود دارد و با این اقدام گوشی از طریق شماره سریال قابل ردیابی نخواهد بود.

صمیمی ادامه داد: اما سرانجام اغلب گوشی‌های مسروقه اوراق شدن است و تعمیرکاران متخلف از قطعات این گوشی‌ها استفاده می‌کنند.

این فعال بازار گوشی موبایل گفت: بدین ترتیب یک گوشی حدوداً یک میلیون تومانی توسط سارقان به قیمت حدود صد هزار تومان فروخته می‌شود.

 

منبع : فارس

 

 

 

 

 

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو